Om os

Motion mens du har det sjovt

Folkedans?????? Er det ikke noget for gamle mennesker?
NEJ det er for alle der kan lide at røre sig, for alle der gerne vil være sammen med andre danseglade. Motion med socialt islæt.

Det er den gode aktivitet for ægtepar at være sammen om, det er den aktivitet hvor du kan komme alene, der er altid nogen at danse med.
Det er dansk kulturarv som er vigtig at føre videre til de kommende generationer.
Det er sjovt at lære noget nyt og der er dygtige ledere der viser og vejleder.
Det er for alle, både uøvede og øvede, vi lærer bedst når vi danser med nogen der kan.

Alene musikken sætter én i godt humør.

Det er ikke kun den ugentlige danseaften, men der arrangeres jævnligt dans med andre foreninger og når mange dansere er samlet giver det en fantastisk stemning, samt stor mulighed for at møde andre, med samme interesse.

Kom og vær med, vi danser på Gelsted skole hver onsdag aften kl. 19.15

Vi danser ikke i dragter og vi giver ingen opvisninger, men vi har det sjovt.

Kontakt evt. Bernhard 29434117 hvis du vil vide mere eller besøg:

www.gelstedfolkedans.dk  eller find os på facebook, søg efter Gelsted Folkedansere.

Fra en danser.

Manden og jeg er tilflyttere fra Sønderjylland. Vi flyttede til egnen i august  2018, for at komme nærmere børn og børnebørn. Det er vi rigtig glade for, men vi har også brug for at se andre mennesker, og få venskaber her på Fyn.

I lokalavisen så vi at sæsonen for folkedans startede på Gelsted skole i september. Vi besluttede os for at møde op, og se om det var noget for os. Det var jo ikke sikkert at de i Gelsted kunne forstå det sønderjysk sprog og humor, og omvendt var det jo heller ikke sikkert, at vi kunne forstå fynske danse anvisninger. Men vi tog chancen, og det har vi ikke fortrudt. Lige fra den første aften er vi blevet godt behandlet, selv om vi lavede fejl og måtte hjælpes lidt.( Og vi laver stadigvæk fejl, men det gør de andre også!) Vi kommer rigtig godt ud af det med de andre dansere, vi har det sjovt sammen, og vi har efterhånden lært alle på holdet at kende.

Hver øveaften har vi en kaffepause, hvor vi synger, hygger, snakker og drikker vores medbragte kaffe. Når der er høstfest og julefrokost, danser og spiser vi sammen i forsamlingshuset, hvor vores leder og de flittige spillemænd sørger for at vi også får varmen.

Så har du/I lyst til at møde nye mennesker, unge som ældre, og samtidigt have det sjovt, og få motion så prøv at kom til folkedans. Det kan “varmt” anbefales.

Venlig hilsen

Inga